Termini de presentació de les obres pel concurs: 30/05 - 11/06

Tallers a VilassArt

HORARIS

Tallers de pintura, dibuix i ceràmica

Disposem de dues sales de pintura i una de ceràmica, on les persones associades disposen d’espai per poder crear les seves obres. Qualsevol persona interessada, independentment de la seva edat, pot accedir-hi demanant prèviament horari i condicions. 

Al centre trobareu:

  • Estris de modelatge
  • Forns
  • Fang
  • Cavallets
  • Llenços
  • Llibres de consulta

A quin taller vols venir?

Ceràmica

Tallers amb fang per a adults i infants

Bols, elements decoratius, figures…
Iniciació per a infants amb treballs manuals

Pintura

Pintura a l’oli, aquarel·la, pastel…

Entendre la pintura a través de la pràctica

Dibuix

Tallers especials de dibuix

Diferents materials: carbó, tinta, llapis…

Tallers Temporada 23-24

Taller de Fotografia

Taller intensiu d’iniciació a la fotografia

CONTEXTUALITZACIÓ
T’agradaria conèixer el funcionament de la teva càmera digital? Experimentar amb la il·luminació i els enfocs? Aprendre més sobre les òptiques i l’edició de fotografies?
Doncs, a Vilassart us hem preparat un taller intensiu de fotografia que es portarà a terme els dimarts del mes d’octubre.
Consisteix en un curs de 6 hores mensuals, on es farà una introducció a les càmeres digitals: Reflex, sense mirall, compactes, bridge i mòbil. Es parlarà de les òptiques, il·luminació, tipus de fotografies, enfocs i edició de fotografies, entre moltes altres coses.
Si després d’aquest tastet, tens ganes de continuar aprenent i experimentant amb la fotografia, hi hauria l’opció de crear un taller estable. El grup mínim per crear un taller de fotografia estable seria de 6 persones.

DADES RELLEVANTS 
El taller començarà el dimarts 08 de novembre, i consisteix en hora i mitja cada dimarts del mes de novembre, de 17.30 a 19.00h finalitzant el 29 de novembre.
El preu del curs és de 30€ (el preu pels socis de Vilassart és de 25€).
Per més informació i inscripcions us podeu posar en contacte amb Vilassart, al següent telèfon: 623 438 932 o per mail: vilassart@mail.com. O bé presencialment a l’Hotel d’entitats (Carrer Sant Joan, nº 36, planta baixa) en el següent horari:
Dilluns, dimecres, dijous i divendres de 17 a 18’30h