Termini de presentació de les obres pel concurs: 30/05 - 11/06

Política de privacitat

La informació legal constitueix el marc de les relacions entre l’usuari de Servei d’Internet (en endavant l’usuari) i Associació d’Artistes i Amics de les Arts de Vilassar de Mar (en endavant, VILASSART), mitjançant el lloc web www.vilassart.cat

Identificació de la identitat

· Denominació: Associació d’Artistes i Amics de les Arts de Vilassar de Mar
· Domicili Social: c/ Sant Joan 36, planta baixa. 08340 Vilassar de Mar
· CIF: G60177706

Política de privacitat

La present Política de Privacitat estableix els termes en què VILASSART usa i protegeix la informació que és proporcionada per les seves usuaris a l’hora d’utilitzar el seu lloc web. Aquesta companyia està compromesa amb la seguretat de les dades dels seus usuaris. Quan li demanem omplir els camps d’informació personal amb la qual vostè pugui ser identificat, ho fem assegurant que només es farà servir d’acord amb els termes d’aquest document. No obstant això aquesta política de privacitat pot canviar amb el temps o ser actualitzada pel que li recomanem i emfatitzem revisar contínuament aquesta pàgina per assegurar-se que està d’acord amb aquests canvis.

Informació que és recollida

El nostre lloc web podrà recollir informació personal per exemple: Nom,  informació de contacte com la seva adreça de correu electrònica i informació demogràfica. Així mateix quan sigui necessari podrà ser requerida informació específica per processar alguna comanda o realitzar un lliurament o facturació.

Ús de la informació recollida

El nostre lloc web empra la informació per tal de proporcionar el millor servei possible, particularment per mantenir un registre d’usuaris, de comandes en cas que apliqui, i millorar els nostres productes i serveis. És possible que siguin enviats correus electrònics periòdicament a través del nostre lloc amb ofertes especials, nous productes i altra informació publicitària que considerem rellevant per a vostè o que pugui brindar algun benefici, aquests correus electrònics seran enviats a l’adreça que vostè proporcioni i podran ser cancel·lats en qualsevol moment.

VILASSART està altament compromès per complir amb el compromís de mantenir la seva informació segura. Fem servir els sistemes més avançats i els actualitzem constantment per assegurar-nos que no hi hagi cap accés no autoritzat.

Galetes

Una galeta es refereix a un fitxer que és enviat amb la finalitat de sol·licitar permís per emmagatzemar al seu ordinador, a l’acceptar aquest fitxer es crea i la galeta serveix llavors per tenir informació respecte a el trànsit web, i també facilita les futures visites a una web recurrent. Una altra funció que tenen les galetes és que amb elles les web poden reconèixer individualment i per tant brindar-te el millor servei personalitzat de la seva web.

El nostre lloc web fa servir galetes per a poder identificar les pàgines que són visitades i la seva freqüència. Aquesta informació és emprada únicament per a anàlisi estadística i després la informació s’elimina de forma permanent. Vostè pot eliminar les galetes en qualsevol moment des del seu ordinador. No obstant això les galetes ajuden a proporcionar un millor servei dels llocs web, i no donen accés a informació del seu ordinador ni de vostè, a menys que vostè així ho vulgui i la proporcioni directament. Vostè pot acceptar o negar l’ús de cookies, però la majoria de navegadors accepten galetes automàticament ja que serveix per tenir un millor servei web. També pot canviar la configuració del seu ordinador per declinar les galetes. Si es declinen és possible que no pugui utilitzar alguns dels nostres serveis.

Enllaços a tercers

Aquest lloc web pot contenir enllaços a altres llocs que poguessin ser del seu interès. Una vegada que vostè faci clic a aquests enllaços i abandoni la nostra pàgina, ja no tenim control sobre el lloc a què és redirigit i per tant no som responsables dels termes o privacitat ni de la protecció de les seves dades en aquests altres llocs tercers. Aquests llocs estan subjectes a les seves pròpies polítiques de privacitat per la qual cosa és recomanable que les consulti per confirmar que vostè està d’acord amb aquestes.

 Propiedad intel·lectual i industrial:

L’Usuari reconeix i accepta que tots els drets de propietat industrial i intel·lectual sobre els continguts i / o qualsevol altre element inserit en el Lloc Web (incloent sense limitació, marques, logotips, noms comercials, textos, imatges, gràfics, dissenys, sons, bases de dades, presentació, àudio i video), pertanyen a VILASSART . En cap cas l’accés a la Web implica cap tipus de renúncia, transmissió o cessió total ni parcial d’aquests drets. Les presents Condicions Generals d’Ús del Lloc Web no confereixen als usuaris cap dret d’utilització, alteració, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública del Lloc Web i / o dels seus continguts diferents dels aquí expressament previstos. Qualsevol altre ús o explotació de qualsevol dret estarà subjecte a la prèvia i expressa autorització específicament atorgada a aquest efecte per VILASSART dels drets afectats.

VILASSART autoritza als usuaris a utilitzar, visualitzar, imprimir, descarregar i emmagatzemar els continguts i / o els elements inserits en el lloc web exclusivament per al seu ús personal, privat i no lucratiu. Queda terminantment prohibida la utilització de tals elements, la seva reproducció, comunicació i / o distribució amb fins comercials o lucratius, així com la seva modificació, alteració, o descompilació. Per a qualsevol altre ús diferent dels expressament permesos, serà necessari obtenir el consentiment previ per escrit de l’titular dels drets de què es tracti.

Informació sobre aspectes tècnics:

VILASSART no serà responsable de possibles danys i perjudicis, inclòs el lucre cessant, que es poguessin derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries dels sistemes, mitjans i línies de comunicació, o desconnexions en el funcionament operatiu d’sistema informàtic causats per deficiències tècniques, sobrecàrregues de línies, altres mitjans d’interconnexió a internet o dels centres de processos de dades de proveïdor, en el sistema d’Internet o en altres sistemes electrònics, així com dels danys o perjudicis que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de VILASSART.

VILASSART es reserva el dret a exercir quantes accions estiguin disponibles en dret per exigir les responsabilitats que es derivin de l’incompliment de qualsevol de les disposicions d’aquestes Condicions Generals d’Ús del Lloc Web per part d’un usuari.

VILASSART es reserva el dret de canviar els termes de la present Política de privacitat en qualsevol moment.